Verhuislift huren Rotterdam & omstreken

Tandemasser - Verhuislift huren RotterdamVerhuislift huren Rotterdam: Verhuizen staat in vele gevallen voor zwaar tilwerk en dat laatste zorgt er vaak ook voor dat verhuizingen als een minder aangename bezigheid wordt ervaren. Toch kan techniek in dit geval wonderen doen, want sjouwen via trappen of liften is helemaal overbodig door het gebruik van een verhuislift. Het is in vele appartementsgebouwen zelfs huisregel geworden om bij een verhuizing gebruik te maken van een verhuislift.

Wilt u uw een Amerikaanse koelkast zonder beschadigingen naar de 5e etage liften… Of bent u de vloerbedekking of parket in uw flat aan het vernieuwen…

Voordelen van een verhuislift huren

  • De verhuizing verloopt sneller
  • U hoeft minder te tillen
  • Kleinere kans op schade
  • Voorkomt dure prijzen voor andere verhuismaterialen

.
Bediening door onze medewerker
Bij het huren van een verhuislift is altijd minimaal één van onze verhuizers / medewerkers aanwezig om de ladderlift te bedienen.

Veilig en gecontroleerd
Deze maatregel nemen we voor uw veiligheid, want onze verhuizers hebben ruime ervaring met de bediening van de verhuislift en onze medewerkers zijn getraind en gespecialiseerd om verhuizingen met een verhuislift veilig te laten verlopen, zonder het beschadigd raken van goederen. Veiligheid voorop, daarom kunt u altijd rekenen op onze vakkundige verhuizers.

Uw lading is verzekerd
Tevens is uw lading, die door onze medewerker, met onze verhuisliften wordt uitgevoerd verzekerd; dit betekent dus een dubbele beveiliging voor onze klanten.

Zelf de verhuizing uitvoeren
Indien u uw verhuizing zelf wilt uitvoeren; dan zal onze verhuizer / medewerker zich met name concentreren op het vlotte verloop van het transport met de verhuislift; wij raden u dan wel aan om enkele helpers ter beschikking te hebben om het verhuizen vlot te laten verlopen. Wij verhuren verhuisliften per uur of per dagdeel.

Eén of meerdere verhuizers
U kunt natuurlijk ook één of meerdere verhuizers van ons team vragen om de verhuizing nog vlotter te laten verlopen. Onze verhuizers zijn goed in staat om u vlot te helpen met tilwerk en maken hiermee de verhuizing graag gemakkelijk voor u. Onze ervaren medewerkers verzorgen de verhuizing van uw goederen vakkundig en met zorgvuldigheid.

Daarom een verhuislift huren

In binnensteden, zoals die van Rotterdam, spelen verhuizingen zich vaak af binnen etagewoningen en kantoorpanden. Het gebruik van een verhuislift is in dergelijke gevallen vaak noodzakelijk, om een soepel verlopende verhuizing te organiseren. De verhuislift is een veilig en uiterst functioneel transportmiddel, die onze ervaren medewerkers graag voor u bedienen. Ook kunt u rekenen op onze instructies tijdens het gebruik van de verhuislift, zodat uw verhuizing optimaal verloopt. De verhuislift kan overal ter plekke komen; smalle of drukke straten vormen geen belemmering; de verhuislift kan ook gewoon ingezet worden bij portiekwoningen.

Vooral het til- en sjouwwerk vanuit onmogelijke posities wordt verlicht door de inzet van een verhuislift. Een verhuislift huren betekent sneller tot het gewenste resultaat komen en het voorkomen van rugblessure’s en andere lichamelijke ongemakken die kunnen ontstaan tijdens dit arbeidsintensieve werk. Ook objecten die niet door een deur passen en die zelf ook ooit via het raam naar binnen zijn gekomen, kunnen gemakkelijk weer via het raam verhuist worden.

Verhuislift huren Rotterdam

Wilt u vandaag nog een verhuislift reserveren? Of u nu binnen een kort tijdsbestek over de verhuislift wilt kunnen beschikken, of u wilt deze alvast reserveren voor een later tijdstip, via ons offerteformulier kunt u uw reservering boeken, maar ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen hiervoor. Het team van “De Eigen Rijder” is u graag van dienst binnen de regio Rotterdam (Rotterdam en omringende gemeenten).