Een verhuiswagen huren doet u bij “De Eigen Rijder”

Chauffeur + verhuiswagen huren Rotterdam & omgeving

Indien u zelf de organisatie van uw verhuizing in handen wilt houden bent u bij “De Eigen Rijder” aan het juiste adres. U huurt bij ons een chauffeur + verhuiswagen. Dit betekent dat u geen borgkosten, verzekering en bedragen vooraf hoeft te betalen.

De verhuiswagen blijft dus onder de verantwoordelijkheid van de chauffeur, ook wat betreft het in- en uitladen. De chauffeur transporteert de inboedel naar iedere opgegeven locatie binnen Nederland. Daarnaast bent u geheel vrij om de verhuizing zelf verder af te handelen zoals u dit wenst.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf goederen te vervoeren en het groot-transport over te laten aan ons bedrijf. Op deze wijze bespaart u op verhuiskosten en houdt u zelf de regie in handen. U kunt bij “De Eigen Rijder” een verhuiswagen huren in Rotterdam e.o. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken via 0655-38 89 00, of via ons contactformulier.

Voordelen van een verhuiswagen huren mét chauffeur op een rij

 • Kostenbesparing
  Geen volledige verhuizing laten uitvoeren? Het inzetten van alleen een verhuiswagen (met chauffeur) zorgt voor kostenbesparing op uw verhuizing.
  .
 • Rijbewijs & besturen
  Niet iedereen beschikt over het juiste rijbewijs om een verhuiswagen te mogen besturen, daarnaast kan het besturen van een verhuiswagen onwennig zijn. Door een verhuiswagen te huren met chauffeur hebt u hier geen omkijken naar en wordt u op transport gebied volledig ontzorgt.
  .
 • Geen kosten vooraf
  Omdat de verhuiswagen onder begeleiding valt van de chauffeur hoeft er geen borg betaald te worden en/of overige bedragen en hebt u geen omkijken naar de verzekering.
  .
 • Gemak
  Onze chauffeur zorgt voor in- en uitladen en vervoert uw goederen van de ene naar de andere locatie. U hebt hier zelf geen omkijken naar. Natuurlijk kunt u daarnaast zelf ook uw eigen inboedel gedeeltelijk verhuizen met eigen personenvervoer.
 • Snelle service
  U kunt bij ons een verhuiswagen huren binnen kort tijdsbestek indien nodig. Is de verhuisdatum bij u reeds geruime tijd vooraf bekend, dan raden wij u aan de verhuiswagen spoedig te reserveren, zodat de verhuur gewaarborgd is.
  .
 • Door heel Nederland
  “De Eigen Rijder” is gevestigd nabij Rotterdam. Verhuist u naar een andere gemeente binnen Nederland, ook dan zijn wij u gewoon van dienst. De kosten voor verhuiswagen met chauffeur worden namelijk per uur doorberekend.
  .
 • Daarom “De Eigen Rijder”
  U bepaalt zelf welke aspecten u van uw verhuizing wilt uitbesteden. U kunt ons inschakelen voor een gehele verhuizing, maar ook voor bepaalde onderdelen. Zo kunt u ons ook inschakelen indien u slechts enkele of één object wilt laten vervoeren. Denk hierbij aan het transport van een piano, of wasmachine bijvoorbeeld. Hiervoor vraagt u vrijblijvend onze offerte aan, of u neemt telefonisch contact met ons op: wij zijn u graag van dienst.
  .
 • Vakkundig personeel
  Wij komen op het moment dat het u uitkomt. Wilt u door-de-weeks verhuizen of juist in het weekend; wij regelen tijdig de verhuiswagen voor u en hebben altijd de juiste chauffeur voor u beschikbaar. Onze verhuizers en chauffeurs zijn gekwalificeerd en opereren vanuit beroepsexpertise. Gaat er onverhoopt iets mis, dan is uw lading gewoon verzekerd. Onze medewerkers zijn uitermate klantvriendelijk en dragen zorg voor een optimale verhuizing en transport.

Verhuiswagen huren Rotterdam

Verhuiswagen huren Rotterdam en omstreken – Verhuizen binnen Rotterdam of naar een andere stad

Een verhuiswagen met chauffeur aanvragen

Reserveren

je verhuizing zo vroeg mogelijk, we kunnen met u een datum afspreken. Geef in uw email duidelijk uw verhuisdatum aan. Ook op korte termijn kunnen we vaak iets regelen!

Waar rijden wij

Wij rijden in de regio Rotterdam, ook andere locaties zijn uiteraard bespreekbaar. Bijvoorbeeld voor verhuizingen vanuit Rotterdam naar een andere stad!

Waarom Verhuislifthuren.eu

U bepaald bij ons zelf van welke diensten u gebruik wenst te maken. Hiermee bespaard u enorm veel kosten daar wij alleen leveren wat u nodig heeft!

Geen borg!!

Daar wij zelf bij de verhuizing aanwezig zijn is het betalen van een borg niet nodig! Tevens is uw verhuizing, die via onze verhuisliften wordt uitgevoerd, verzekerd; dit is dus een dubbele beveiliging voor u!